Hírek

Tanfolyami időpontok

Tanfolyam indul: minden hónapban, kis létszámú csoporttal.

Élő Nyelvek Szemináriuma

akkreditáltsága és a nagyszámú kiképzett tanára, illetve kapcsolati rendszerében szervezett tanfolyamok biztosíték a haladásra mind a képzés, mind a vizsgára való felkészítés során. Beiratkozásról menüpont: https://www.elonyelvek.hu/informacio-beiratkozashoz

TOEFL® vizsgára felkészítés

TOEFL® vizsgára felkészítés 1970-80-as évek óta. Amely intézmény felkészít nem vizsgáztathat, amelyik vizsgáztat, nem készíthet fel vizsgára.

TOEFL iBT® nyelvvizsga

TOEFL® vizsgát lehet tenni a Fulbright Alapítvány szervezésében minden második szombaton: www.fulbright.hu.

Facebook oldalunk

TOEFL ITP® nyelvvizsga

Az Élő Nyelvek Szemináriuma nyelviskola TOEFL ITP® vizsgafelkészítést szervez.
Együttműködő partnerünk a Fulbright Alapítvány, (www.fulbright.hu/advising).
A TOEFL ITP® felkészítő tanfolyamainkat kis létszámú csoportokba szervezzük, de lehetőség van arra is, hogy az érdeklődő magánórai képzést rendeljen meg a központunkban. A tanfolyamok kezdésével kapcsolatban a www.elonyelvek.hu oldalon kap információt, vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. '; document.write(''); document.write(addy_text62863); document.write('<\/a>'); //-->\n Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, Az felkészítő tanfolyam általában heti négy, vagy nyolc tanórában szervezett és felkészít a vizsgára. A felkészítés kellő betekintést ad a TOEFL ITP® nyelvvizsga menetébe, a részletekbe, de az érdeklődőre sok kiegészítő feladat vár a tanórákon kívüli időszakban is.
Az teszt részei: listening (hallás utáni szövegértés), structure (nyelvtani feladatsor) és reading comprehension (olvasott szöveg feldolgozása). A teszt fogalmazást (writing) nem tartalmaz. A válaszok multiple-choice, feleletválasztós rendszerűek, a megoldást egy answer sheet-en kell bejelölni.
Sikeres felkészülést és vizsgát kívánunk mindenkinek.
Állunk rendelkezésre bármilyen kérdésben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

TOEFL ITP ®

The Institutional Testing Program provides a convenient and affordable assessment of English language proficiency for schools, colleges and universities, English language institutes, and government agencies worldwide. Each year more than 1,500 institutions and agencies from around the globe administer 300,000 ITP tests onsite using their staff and facilities. TOEFL ITP® consists of previously administered TOEFL® paper-based tests. It evaluates nonnative English speakers' skills in three areas, for academic purposes:

  • Listening Comprehension — measures the ability to understand English, including short and long conversations and short talks or lectures
  • Structure and Written Expression — measures the ability to recognize standard written English
  • Reading — measures the ability to read and understand short passages at the university level.
TOEFL ITP®is not used for the same purposes as the TOEFL iBT® test. The TOEFL iBT® test is an official test administered by ETS under secure conditions. Its scores can be used by institutions to make important decisions, such as whether or not to admit a student.TOEFL ITP®, conversely, consists of previously administered TOEFL® paper-based tests that your program administers for its own internal use.
 A TOEFLITP az Educational Testing Service (ETS) lajstromozott védjegye. A jelen árú/szolgáltatás az ETS által nem került átnézésre, illetve jóváhagyásra.

 

Nyelvtanulás 1949 óta = ÉLŐ NYELVEK SZEMINÁRIUMA
ITT TANULNI KELL!

ANGOL - NÉMET - FRANCIA - OLASZ - SPANYOL